?>

Solsäng i svart konstrotting.

 

Svart solsäng i konstrotting.

Svart solsäng i konstrotting
Solsäng i svart konstrotting.

Mått och material:

Material stomme: Konstrotting

Längd: 200 cm
Bredd: 65 cm
Höjd: 35 cm
Pris: 3095:-

Du hittar den här.

Vilsäng i svart konstrottning inkl. svart dyna

För lata dagar i solen, vid poolen eller i skuggan under ett parasoll är en vilsäng det perfekta valet. CALAIS är en elegant vilstol i bred svart konstrotting med en tjock härlig dyna i svart tyg. CALAIS är ställbar i fem olika lägen så du kommer med all säkerhet kunna hitta ett som är riktigt skönt.

Skötselråd solsäng av konstrotting.

Möbler av naturrotting kräver stort underhåll fast de är målade eller lackerade. Finessen med konstrotting är att möblerna i princip är underhållsfria men som alltid gäller om man är mer försiktig och tar hand om sina möbler så håller dom längre. Vi rekommenderar att man då och då torkar av sin liggsäng med en fuktig trasa, man ska även tänka på att möbler i konstrotting bleks över tid i solen vilket är något som är svårt att undvika när själva tanken med dagsängar är att kunna ligga och lata sig i just solen. Något man kan göra för att undvika detta är att täcka över sin solsäng med ett möbelöverdrag när man inte använder den. När sommaren är över så om man har möjlighet så ska man även bära in sin solstol och förvara den svalt och torrt.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng