?>

solsäng aluminium

Matchande solsängar i aluminium.

solsäng med matchande utebord
matchande solsängar med tillhörade bord

Mått och material:

Material stomme: Aluminium
Material och färg dyna:Svart textil
Bredd: 59 cm
Djup: 160 cm
Höjd: 60 cm

Du köper stolarna här.

Set bestående av två bekväma solsängar i aluminium och svart textil. Luta dig tillbaka och njut av solen, det ingår ett litet bord för exempelvis kaffekoppen eller tidningen. Tillverkad i aluminium och svart textil.

Skötselråd aluminium och textil
Aluminium kräver ingen speciell skötsel, men bör rengöras regelbundet. Damma av möbeln och tvätta vid behov med ett milt rengöringsmedel. Om möbeln har inslag av trä bör dessa oljas in vid behov och skydda den från fukt och väta. Använd gärna ett möbelskydd.

Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng