?>

Hängmatta / Hängstol

Futuristisk hängmatta / hängstol.

Hängstol / hängmatta för trädgården
Hängstol för trädgården eller uteplatsen 1995:-

Mått och material:

Material stomme: Stål
Material dyna: Syntet.

Belastning: Hängstolen klarar en vikt på 100kg.

Längd: 197 cm
Bredd: 104 cm
Höjd: 200 cm
Pris: 1995:-

Du hittar den här.

Modern hängstol som ersätter hängmattan.

En futuristisk vilfåtölj erbjuder någonting extra vad gäller både vila och komfort oavsett om du tänkt dit att slappa med en god bok eller sola.

Man kan nog kalla denna hängstol för en vidareutveckling av den klassiska hängmattan fast med mycket bättre komfort och givetvis hållbarhet och livslängd med. Stolen är tillverkad med en kraftig stomme av svartmålad stål vilket gör att stolen klarar en vikt på upp till 100 kilos tyngd. Stolen levereras även med ett skyddande soltak som underlättar både för sömn samt läsning i stolen. Dynan fäster runt stommen i stål och sitter helt fast på konstruktionen, det är med andra ord ingen risk att den glider av åt något håll. Har du plats på din uteplats eller soldäck är detta en möbel som garanterat väcker både uppmärksamhet och ett ha begär, är man flera i familjen blir det största problemet att få tillgång till stolen innan någon annan har bokat upp den under sköna sommardagar utomhus med bara relax och vila. En solstol för dig som vill ha ett modernare alternativ till hängmattan och skön avslappning utomhus.

När sommar säsongen är över så plockar du bara in dynan och förvarar den inomhus i ett torrt och svalt utrymme så håller den sig fin och fräsch tills nästa säsong i solen. Vi rekommenderar även att man täcker stommen med ett möbelskydd eller en enkel presenning för att ge den extra skydd mot väder och vind under vintersäsongen.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng