?>

Däckstol furu

 

Däckstol i furu.

Däckstol i furu
Däckstol i furu

Mått och material:

Material stomme: Furu

Längd: 140 cm
Bredd: 68 cm
Höjd: 92 cm
Pris: 1895

Du hittar den här

Däckstol i furu passar utmärkt till uteplatsen speciellt i kombination med ett trädäck eller i anslutning till poolområde. Den smakfulla designen gör stolen till en riktig klassiker. Med sin stabila konstruktion och sittvänliga formgivning så har denna serie något för varje tillfälle. Med en positionsstol som är ställbar i 7 olika positioner och däckstol samt bord med smarta butterflyiläggskivor står design och funktion i centrum. Denna möbelserie innehåller även en däckstol som är ställbar i både rygg och sits, komplettera däckstolen med sitsdyna för ökad komfort.

Ställbar och hopfällbar däckstol i honungslasyr.

Skötselråd laserade möbler
Laserade möbler tål att stå ute hela sommaren så länge skötselråden följs. Om möbeln står under tak behöver den tvättas och torkas av regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Behandla även med finisher minst en gång per år.

Om dina möbler står under bar himmel, behandla dem med finisher redan när de är nya och sedan en gång per år. Horisontella ytor som bordsskivor och armstöd bör behandlas oftare, gärna varannan månad. Håll möbeln borta från fukt och väta i möjligaste mån, använd gärna ett möbelskydd.

Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng